Expedition re:flex fortsätter

18 januari, 2013 | Publicerad av | Kategori: Artiklar, Fortbildning

re:flex söker deltagare till ”Expedition re:flex”

I höstas gick vi ut med en satsning på något vi kallar för ”Expedition re:flex”. Här kan du läsa om en av deltagarna som håller på med sin expedition just nu. Nu fortsätter vi satsningen och söker nya deltagare. Expedition re:flex är ett sätt för studiecirkelledare eller folkhögskolelärare att få prova nya pedagogiska grepp eller verktyg (med nät som gemensam nämnare) som man kanske inte annars skulle ha provat.

Expeditionen går till på följande sätt:
Du kontaktar oss och berättar kort vem du är, var du arbetar, vilken kurs eller cirkel du vill prova expeditionens uppdrag på, vilket studieförbund eller vilken folkhögskola det gäller och även vilken tidsperiod som kan vara lämplig (ungefärlig tidsram är 4-5 veckor). Om du blir en av expeditionens deltagare kommer du att få tre förslag på uppdrag med lite handfasta tips. Du måste välja ett av dem. När du valt och kört igång skriver du korta anteckningar i en expeditionslogg. När expeditionen är över kommer en uppföljning från vår sida att ske. Vi hjälper dig att skildra dina upptäckter och pedagogiska landvinningar för re:flexpubliken. Det kan handla om en intervju eller annan form av artikel. Uppföljningsansvaret vilar alltså på re:flex och inte på dig som expeditionsdeltagare.

Expeditionerna startar någon gång under våren. Välkommen med din ansökan till reflex@folkbildning.net senast den 28 februari. Frågor om expeditionen kan också ställas till samma mailadress.

Sprid gärna ordet till andra hågade äventyrare!

Tags: , ,

En kommentar till “Expedition re:flex fortsätter”